• July

    19

    2022
  • 138
  • 0
Chcete plastová okna? Zjistěte výhody značky Absolut okna

Chcete plastová okna? Zjistěte výhody značky Absolut okna

Jak vznikla značka Absolut okna, jaké máme cíle a které služby či produkty u nás můžete získat? Plánujete-li řešit objednávku na plastová okna nebo dveře, přečtěte si pár řádků, co jsme zač.

19 let zkušeností, 250 pracovníků a přes 200 oken denně

Společnost STOLLAR je, s 19letou zkušeností na trhu, největším středoevropským výrobcem oken. Technologii v hodnotě přes 3 miliardy EUR využívá více než 250 pracovníků. Denně zde vyrobí přes 2000 oken.

Plastová okna ve 400 domech a stavbách v ČR

Pod značkou SASOKA se mnoho let věnujeme developerským, stavebním a realitním projektům, realizacím individuálních staveb rodinných i bytových domů. Bezmála 2000 plastových oken či dveří výrobce STOLLAR, jež jsme zákazníkům dodali, naleznete už v takřka 400 domech stavbách po celém Česku.

Plastová okna mnoha podob a rozměrů.
Plastová okna mnoha podob a rozměrů.

Nový brand Absolut okna pro vaši pohodu

Abychom zpřehlednili a zjednodušili proces objednávky i celé realizace plastových oken u vás, vytvořili jsme v roce 2022 novou značku Absolut okna. Na tuzemském trhu zajišťujeme distribuci plastových oken, balkonových dveří a dveří na terasu, včetně jejich odborné instalace a následného servisu.

Individuální přístup a řemeslná zručnost i nadále

Mezi naše zásady patří individuální přístup ke každé objednávce, vysoký standard poskytovaných služeb i řemeslná zručnost pracovníků, kteří se o instalaci nových oken u vás starají.

O kvalitě dodávaných oken a služeb možná také svědčí, kolik jsme za posledních 5 let řešili reklamací: Žádnou.

Instalace plastového okna a ruce zkušeného pracovníka.
Instalace plastového okna a ruce zkušeného pracovníka.

Nová okna rychle a jednoduše

Objednávkový proces od prvního kontaktu až do okamžiku, kdy poprvé vezmete za kliku, je rychlý. Zajistíme vám předběžnou kalkulaci ceny, v případě souhlasu rychlé zaměření nových oken u vás doma, krátké dodací lhůty a velice zajímavé ceny.

Přesvědčte se na vlastní kliknutí v kalkulátoru.

Plastová okna i dveře včetně instalace

Jaké produkty u nás získáte? Bestsellerem jsou plastová okna vyrobená na plně automatické lince z vysoce kvalitních německých profilů.

Přes okna se však hůře vstupuje na balkon či terasu. Dodáme vám také balkonové dveře nebo dveře na terasu (HS portál), v kvalitě stejné, jako plastová okna.

Okna i dveře vám v krátké době nainstalují naši odborní kolegové.

Moderní velkoplošná okna.
Moderní velkoplošná okna.

Mnoho typů, rozměrů i barev

Potřebujete okna fixní, okno jednokřídlé, dvoukřídlé nebo jiné, například v kombinaci s dveřmi na balkon? Bílé či barevné? Půlmetrové nebo větší? Dodáme vám jakákoliv okna, vybírat můžete z mnoha provedení, různých profilů rámů, rozměrů, dekorů a barev plastových oken. S výběrem vám pomůže cenový kalkulátor na plastová okna a dveře.

V případě, kdy si nevyberete jen fixní, neotviratelná okna, budete mít určitě kliku.

Foto: Katalog Stollar.

© Copyright 2020