• October

    20

    2022
  • 247
  • 0
Jak probíhá objednávka plastových oken

Jak probíhá objednávka plastových oken

Pořizujete nová plastová okna? Podívejte se, jak probíhá objednávkový proces a které kroky je třeba učinit, než poprvé vezmete za kliku. Dozvíte se, jak vytvořit poptávku, zjistit orientační cenu, jak probíhá schůzka s technikem nebo jaké služby získáte v ceně, když si pořídíte Absolut okna.

1) Vytvoření poptávky

Nejprve pošlete poptávku přes náš cenový kalkulátor. V kalkulátoru vyberete typ a velikost okna, o které máte zájem. Nevadí, pokud se vám nepodaří okna přesně změřit. Okna vždy u vás přesně zaměří náš technik. Ale i tak se podívejte, jak správně změřit a zaměřit plastová okna

Po zadání všech parametrů vytvoříte nákupní seznam, který nám odešlete a my vám následně pošleme nabídku na e-mail. Podívejte se na podrobný návod, jak používat kalkulátor plastových oken.

2) Schůzka s technikem a zaměření oken

Vzorník barev a dekorů plastových oken
Vzorník barev a dekorů plastových oken.

Budete-li s předběžnou cenovou nabídkou souhlasit, domluvíme si termín schůzky. Náš technik u vás okna zaměří a pomůže s výběrem vhodného typu oken. Domluvíte se na způsobu a směru otevírání oken, barevném dekoru. Zodpovíme vám všechny vaše otázky.

Před schůzkou promyslete barevné provedení plastových oken, klik a parapetů. Celou škálu barev oken naleznete v našem internetovém vzorníku.

Pokud máte další požadavky nad rámec nabídky, například zednické práce nebo likvidaci starých oken, projednejte to prosím s technikem při zaměření. 

Může se hodit: 7 tipů, jak vybrat plastová okna. Které parametry jsou důležité?

3) Finální cenová nabídka 

Tvorba cenové nabídky
Tvorba cenové nabídky.

Po odjezdu technika budeme v kontaktu. Na základě vašich požadavků zhotovíme finální cenovou nabídku. Nabídka po zaměření je konečná a platná po dobu jednoho měsíce. Cena zahrnuje zaměření a dopravu oken k vám. Cenu montáže připočítáváme k výsledné kalkulaci.

V případě instalace oken od nás získáte dvouletou záruku. Pokud si okna namontujete svépomocí, záruku poskytnout nemůžeme.

4) Montáž plastových oken

Po vyrobení oken vás informujeme o termínu dodání a montáže, většinou 14 dní předem. Zaškolení pracovníci plastová okna, balkonové dveře nebo dveře na terasu nainstalují. Instalace trvá jeden či více dní, záleží na rozsahu zakázky.

Co vše je potřeba zařídit před instalací, popisujeme v článku Jak se připravit na montáž oken.

5) Předání díla a platba

Nakonec připravíme protokol o předání díla.

Zašleme vám fakturu se splatností 7 pracovních dní.

Potom si už můžete užívat komfort nových plastových oken.

Čtěte dál okenní blog a zjistěte zajímavosti o moderních plastových oknech.

© Copyright 2020